Prajm Digital
Prajm Digital

Šta radimo?

Hajde pre toga da vidimo neke brojeve koji dosta govore o tome šta, kako i koliko radimo:

Naš rad kroz brojeve

Naš dosadašnji rad se može iskazati kroz određene brojeve na koje smo ponosni. Ali ti brojevi nisu sami sebi svrha, iza tih brojeva stoje naši klijenti, naši prijatelji, sati našeg rada i zadovoljstvo naših klijenata svojim profitom.

2
+
klijenata
2
+
projekata
2
+
kampanja
$
2
+
Miliona budžet
Pogledajte

Sve naše usluge

Bitno je da znate da pre svega što ćete videti ispod, zajedno sa vama, kreiramo stratigiju kako bi svi sledeći koraci imali smisla. Tek kada to zajedno uradimo, odlučujemo se za neku od sledećih usluga kako bismo ostvarili vaše ciljeve!

Advertajzing

Google Ads

Pomažemo kompanijama kao vašoj da ostvari više za isti ili manji novac! Kreiramo jedinstvenu strategiju Google oglašavanja koja maksimizira povrat uloženog novca u kampanje.

Social media Ads

Da li ste spremni na iskorak? Da li ste spremni na to da vaše kampanje na društvenim mrežama zaista daju razultate i povćavaju vaš profit? Ako je odgovor da, klikni na strelicu ispod.

Optimizacija za web pretraživače - SEO

SEO Audit

Ako se pitate kojom magijom se dolazi na prvo mesto na Google-u, odgovor je jednostavan: NIJEDNOM! Ali ako nas pitate kako da poboljšate rangiranje vašeg sajta na pretraživačima, onda nam dozvolite da uradimo SEO analizu za vas i daćemo vam vrlo precizan odgovor sa ponuđenim rešenjima.

On Page SEO

Pozicija na pretraživaču u velikoj meri zavisi od samog sadržaja na vašem sajtu. Zato nije loša ideja optimizaciju sadržaja poveriti ljudima koji su tome posvetili više od decenije svog života i isporučili konkretne rezultate svojim klijentima. Da zavirite u te rezultate, kliknite na strelicu ispod.

Off page / tehnički SEO

Pored sadržaja, jedan od ključnih faktora za rangiranje vašeg sajta na prtraživačima jesu i off page parametri i tehničke karakteristike sajta. Sve to mora biti na visokom nivou kako biste imali šansu da se rangirate na pozicijama na pretraživaču koje garantuju povećanje profita! Zato je bitno da kliknete na strelicu ispod teksta i kontaktirate nas.

Kreiranje sadržaja i PR

Kreiranje sadržaja za društvene mreže

Prisutnost na društvenim mrežama je skoro pa moranje za uspešno poslovanje u današnjem svetu. Ali samo prisustvo nije dovoljno, morate se istaći u gomili naloga i još većoj količini sadržaja! Mi to radimo za vas na proveren i mnogo naloga testiran način!

Kreiranje sadržaja za vaš web sajt / blog

Web sajt je slika vaše firme. Mesto verovatno prvog kontakta potencijalnih kupaca/klijenata sa vama. Ako ne želite da na tom prvom kontaktu ostavite loš utisak koji može pokvariti potencijalno dobru saradnju, kontaktirajte nas!

PR / odnosi sa javnošću

U prošlosti je bilo preklapanja između PR-a i SEO-a. Danas, međutim, zdrava PR strategija treba pažljivo da se uskladi i radi u tandemu sa dobro strukturiranom SEO kampanjom kako bi na adekvatan način ostvarila svoje ciljeve. Primarna svrha PR-a uključuje ciljanje uglednih onlajn medija, kreiranje korisnog sadržaja i maksimiziranje potencijala deljenja tog sadržaja putem platformi online medija.

Razvoj web sajtova

Kreiranje web sajtova

Kako biste u potpunosti mogli da se posvetite razvoju vašeg poslovanja, mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku. Izrada web sajta nije nešto na šta biste vi trebali da gubite vreme. Dovoljan je jedan sastanak kako bismo razumeli vaše potrebe i definisali korake u izradi web prezentacije koja će doprineti vašem poslovanju.

Dizajn web sajtova

Naši dizajneri će pripremiti rešenje koje u potpunosti prati vrednosti vaše kompanije i potrebe vaših kupaca/klijenata. Funkcionalnost i estetika web sajta su bitan element u kreiranju pozitivne slike o vašoj kompaniji i mi tome posvećujemo svu svoju pažnju.

Implementacija i analiza web analitike

Koliko je vaš sajt uspešan i ostvaruje svoju namenu ne možete procenjivati, potrebno je da imate precizne podatke. Na svaki sajt koji kreiramo implementiramo najnovije analitičke alate koji vam pomažu da na pravi način razumete performanse vašeh sajta i kako to utiče na vaše poslovanje.

Product Marketing i produkcija

Fotografija i video

Foto i video produkcija je jedna od naših osnovnih usluga koje omogućavaju kreiranje unikatnog sadržaja koji će vašu firmu na pravi način predstaviti potencijalnim kupcima/klijentima. Iskusni fotografi i snimatelji sa zavidnim portfoliom će znati kako da vas posavetuju i izvuku najbolje od vas!

Dizajn

Digitalne platforme su moćni i veoma efikasni alati za višestruki rast vašeg poslovanja. Ali, samo ako ih koristite na pravi način. Za to su vam neophodne upadljive, dobro dizajnirane objave, bilo na društvenim mrežama ili na vašem webu, koje će vam pomoći da se istaknete.

Product marketing

Product marketing povezuje proizvod i tržište u oba smera. Dakle, product marketing podrazumeva dva toka – razumevanje tržišta (potražnja/potreba) kako bi se što bolje oblikovao proizvod i komuniciranje proizvoda (rešenja) tržištu. Marketing proizvoda je posebna disciplina sa fokusom na pozicioniranje proizvoda, pripremu za lansiranje proizvoda i povećanje potražnje nakon lansiranja.

Potrebna vam je pomoć i u drugim oblastima?